Üzletünk

Üdvözlünk a Nelson Bike Kerékpárszaküzlet weboldalán! A weblap folyamatos fejlesztés alatt áll, és rövidesen elnyeri végleges formáját, illetve megnyílik a web kereskedelmi lehetőség. Addig is mindenkit szeretettel látunk (várunk) személyesen régi/új üzletünkben, Veszprémben az Almádi út 40. szám alatt. Pontosan a Balatonra vezető kerékpárút mellett a Pászti Szalonban találtok minket.

Nyitva tartásunk a kapcsolat menüpont alatt látható.

A Forgalmazott kerékpár márkáink között megtaláljátok a kiváló Magyar Caprine bringákat, illetve a Gyermekek kedvencét, a Hausereket. Mindkettő elérhető áru, kitűnő minőségű termék.

A CTM kerékpárjaink idén kerültek hozzánk, és a prémium minőségük illetve a bevezető áruk miatt, páratlanul kiváló ár/érték arányt mutatnak.

A legmagasabb szintet a Giant illetve a Focus termékei képviselik. Ezek kompromisszumok nélküli, csúcs kategóriás modellek, mind a verseny, mind az átlagos felhasználású bringák tekintetében.

Természetesen az új kerékpárok mellett, megtaláltok minden kiegészítőt, alkatrészt, ruházatot és biztonsági felszerelést, ami csak a kerékpározáshoz kell, illetve teljes körű szervizzel állunk rendelkezésetekre.