CASCO Mini-Gen 16

PDFNyomtatásE-mail
Téliesthető!
CASCO Mini-Gen 16CASCO Mini-Gen 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a prémium kategóriás gyereksisakok. Hazánkban is kezdik felismerni a vásárlók, hogy nem csak saját fejük védelme fontos, hanem gyermekeiké is, sőt, az még fontosabb. Gyermekünk a gyerekülésben, utánfutóban és még a kis bringán is sokkal védtelenebb a külső hatásokkal szemben, mint mi. Mozgásuk még nem annyira koordinált, így egy bekövetkező esésnél nehezebben tudják védeni magukat. Talán nem túl meglepő, de a Casco a gyermeksisakok gyártásában is vezető szerepet tölt be. A piacon keresve sem találhatunk olyan más gyártót, melynek hasonlóan biztonságos gyereksisakjai lennének. Abban 100 százalékosan biztos lehet, hogy gyermeke kobakja a legjobb védelmet kapja egy Casco bukóban.

Mini Pro

A Mini Pro széria tipikus Casco gyártmány.Professzionális védelem és kényelmes viselet. A biztonságot végig szem előtt tartva fejlesztettük ki ezt a három részből álló konstrukciót, mely megnövelt a nyakat védő kialakítással rendelkezik. Különleges szíjrendszere tökéletes állíthatóságot biztosít, és attól sem kell félnünk, hogy gyermekünk bőrét kidörzsöli. Kiváló és szinte kötelező viselet, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti. Mindemellett a Mini Pro multifunkcionalitását mutatja, hogy a kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is le van tesztelve.

 

·         Monocoque™-Inmold Plus- új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. Abelső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.

·         Tökéletes ergonómia - Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.

·         Patent Strapping: Zsinóros pánt - A szíj beállítása csak másodpercek kérdése. Becsípődés mentes mechanika.

·         Mytyle drót -Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmeta közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

·         Opcionális téli fülvédővel felszerelhető

·         Síelésre is letesztelve

Opcionlális téli fülvédő - hogy hidegebb időben is viselhető legyen. 4.900.-Ft

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.