CASCO Fun-Gen 16

PDFNyomtatásE-mail
Téliesíthető!
CASCO Fun-Gen 16CASCO Fun-Gen 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

Fun Generation

A Fun Generation gyermekek és kisebb fejmérettel rendelkező fiatalos felnőttek számára készült.

Négy féle színben kapható és a cserélhető MyStyle drótokkal, illetve a csomagoláshoz mellékelt matricakészlettel szabható személyre. Mindemellett a cserélhető MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.

A méretezése 50-56 cm, tehát akár felnőttek számára is alkalmas.

A sisak elülső és felső részén található szellőzőnyílásoknak köszönhetően, az Fun Generation bukó is kiváló légáteresztő tulajdonsággal bír.A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható.

 

·         Monocoque™-Inmold Combi: kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak.

·         Komfort:kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.

·         Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető

·         Mytyle drót -Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmeta közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

·         Biztonság a közlekedésben:360fokos láthatóság a fényvisszaverős drótoknak köszönhetően

·         Klima automatik:számos szellőzőnyílás biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Így a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.

·         Disc fit Varioméretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

·         Casco Locgyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

·         Díszítő matrica szett

Téli szett: 8.900.-Ft.

Méret: UNISEX (50-56cm)

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.