CASCO Urbanic-TC 16

PDFNyomtatásE-mail
Téliesíthető!
CASCO Urbanic-TC 16CASCO Urbanic-TC 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Ár
Fogyasztói ár: 24990 Ft
Gyártó:CASCO
Leírás

Urbanic–TC

 

Az Urbanic–TC-vel a Casco egy megerősített tarkórésszel rendelkező, látványos fejvédőt kínál a mindennapi városi közlekedésben résztvevő bringásoknak. Az egyedi formájú városi bukó exkluzív megjelenésével valamint funkcionális tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül. A legmagasabb szintű biztonsági funkció mellett a cserélhető, színes MyStyle drótoknak köszönhetően a sisakmodern és fiatalos divat kiegészítőként is használható, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. Mindemellett a MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.

A sisak elülső és felső részén található szellőzőnyílásoknak (Klima-Automatik) köszönhetően, az Urbanic-TC meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír. Ezáltal az extrém városi igénybevétel és a magas hőmérsékleti viszonyok ellenére is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének.

A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Három méretben (S,M,L) és ötféle színben kapható.

 

 

Az Urbanic-TC esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

 

·         Monocoque™-Inmold Combi– kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű In-Mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak.

·         Komfort –kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.

·         Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető

·         Biztonság a közlekedésben–360fokos láthatóság a fényvisszaverős drótoknak köszönhetően

·         Klima Automatik– 20db szellőzőnyílás biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Így a sisak szellőzőnyílásainak száma másodlagos jelentőségű.

·         Disc fit Varioméretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

·         Mytyle drót -Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmeta közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

·         Casco Locgyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

Sizes:
50-56 cm = S, 56-69 cm = M, 59-63 cm = L

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.