CASCO Activ-TC 16

PDFNyomtatásE-mail
CASCO Activ-TC 16CASCO Activ-TC 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

Active-TC

Az Activ TC a CASCO általános felhasználásra tervezett modellje. Igazi mindenes az aktív kerékpárosoknak, legyen szó mindennapos városi bringázásról, kirándulásról vagy Balaton kerülésről,amelyet az első számú német tesztmagazin, a Stiftung Warentest is győztesnek hozott ki összehasonlító vizsgálatában. A szellőzése kiváló, 26 nyílás és a Fresh Air légcsatornarendszer gondoskodik a fej állandó hűtéséről.A német cég által szabadalmaztatott CASCO Loc rögzítő rendszer a kényelem mellett a biztonságot is szolgálja, mivel a CASCO fejvédők nem mozognak a fejen, a beállítás és felcsatolás is egy rövid kézmozdulattal pillanatok alatt megoldható. A Disc Fit Vario méretállító rendszernek köszönhetően az Active TC mind oldalirányba, mind függőlegesen állítható, ehhez ismét elegendő az egyik kéz, amíg a vertikális beállítás bármilyen fejforma esetén pontos illeszkedést biztosít. A sisak könnyű, inmold szerkezetének integritása a monocoque plus eljárással lett növelve, amelynek lényege, hogy a külső polikarbonát héj teljes egészében körülöleli a bukó EPS-testét. Ez a megoldás leginkább a sisak mélyen lenyúló tarkó- és nyakvédő részénél fedezhető fel, ami kimondottan az általános városi felhasználás esetében előnyös. Az Active TC testesíti meg a biztonság, a kényelem és a kis tömeg optimális egyensúlyát.

Az egyedi megjelenés tovább fokozható a passzív védelmet nyújtó, fényvisszaverős CASCO MyStyle drótokkal, így az egész pántegység egy percen belül a tetszőleges színre kicserélhető. 

Az Active-TC esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

·         Monocoque™-Inmold Plus- új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. (a belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.)

·         Freshair ventilation– kifinomult szellőztető rendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

·         Disc fit Varioméretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

·         Mytyle drót -Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmeta közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

·         Casco Locgyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

·         Strapabíró fém bogárháló

·         Napellenzővel, vagy anélkül is használható

Sizes:
52-58 cm = M, 57-61 cm = L

http://www.casco-helme.de/product.php?id=97

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.