CASCO Cuda Mountain 16

PDFNyomtatásE-mail
CASCO Cuda Mountain 16CASCO Cuda Mountain 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

Cuda Mountain          

A Cuda Mountain sikerének kulcsa a belső polikarbonát merevítés (Frameworx), illetve az Inmold Monocoque Plus gyártási eljárás. Így a bukó gyakorlatilag képtelen darabokra törni, szerkezete extrém bukás után is egységes marad. A tarkórész mélyen lenyúlik, óvva ezzel a tarkót és a nyakat. A Fresh Air szellőzés, a Disc-Fit fejméret-beállítás, és a könnyen kezelhető Casco-Loc „gyorscsat” pedig a kényelemért és praktikus használatért felel. A biztonságot még tovább fokozva, a Cuda Mountain 360 fokos láthatóságot biztosító fényvisszaverőt is kapott, kiegészítve elasztikus, cserélhető MyStyle dekorzsinórral. A Fresh Air szellőzőrendszer elülső nyílásait könnyű alumínium rovarháló védi az illetéktelenektől.

A Cuda Mountain esetében alkalmazott szabadalmaztatott Casco-technológiák:

·         Monocoque™-Inmold Plus- új könnyűsúlyú kombinációja az egybeöntött inmold technológiának és a kemény külső héjnak. (a belső váz és a külső héj egybefüggő egységet képez.)

·         Frameworx - belső polikarbonát vázkeret, ami maximalizálja a biztonságot, a becsapódási energiát nagyobb felületen vezeti el, a sisak kulcsfontosságú részei nem esnek szét többszöri becsapódás hatására sem.

·         Freshair ventilation– kifinomult szellőztető rendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

·         Disc fit Varioméretállító rendszer, a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.

·         Mytyle drót -Safety Reflect Line: cserélhető színű fényvisszaverős drót, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmeta közlekedésbenés egyben tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

·         Opcionális fényvisszaverős esővédő huzattal felszerelhető

·         Casco Locgyorscsatoló rendszerrel ellátva, ezáltal akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.

·         Strapabíró fém bogárháló

·         Napellenzővel, vagy anélkül is használható

Sizes:
52-58 cm = M, 58-62 cm = L

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.