CASCO SPEEDairo 16

PDFNyomtatásE-mail
CASCO SPEEDairo 16CASCO SPEEDairo 16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

Sizes:
54–58 cm = M; 59–63 cm = L

A SPEEDairo az aerodinamika és szellőzés kombinációjának valódi mesterfoka, minek köszönhetően viselete egyaránt alkalmas hosszabb, megerőltető országúti szakaszokon és rövidtávú hegyi kerékpározáshoz is. A hagyományos fejvédőktől eltérően, a SPEEDairo belsejében egy minden fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fej nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél biztosítja a maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását. A Casco által szabadalmaztatott áramvonalas légelvezető bordázat és a sisak dupla héjszerkezete a lehető legjobb aerodinamikát és további gyorsaságot eredményez. Ez a kombináció első ízben teszi lehetővé egy különösen könnyű és rendkívül kedvező aerodinamikai mutatókkal bíró versenysisak létrejöttét. A SPEEDairo oldala zárt, hátsó felülete bordázott, ezzel is elősegítve a kisebb légellenállást, mely az áramvonalas légelvezető élekkel és a megfelelő testhelyzettel összhangban, úgynevezett adaptív aerodinamikát eredményeznek.

A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő SPEEDmask névre keresztelt beépített napszemüveg rendkívül széles látóteret biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és napsugaraktól. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így tehát a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék három különböző színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők.

A Casco adaptív aerodinamika lényege, hogy a bukósisak alkalmazkodjon a különböző testtartások által szabott levegő áramlási feltételekhez, és mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

  • Többszörösen lekerekített élek segítenek csökkenteni az indukált légellenállást.

  • Mindig megfelelő hűtés a fejnek. Nem csak ideális körülmények között.

  • További információ a gyártó honlapján: www.casco-helme.de

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.