CASCO SPEEDairoTCps16

PDFNyomtatásE-mail
CASCO SPEEDairoTCps16CASCO SPEEDairoTCps16
Move your mouse over image or click to enlarge
Gyártó:CASCO
Leírás

SPEEDairo-TC Plus - az év 365 napjára!

Alig pár hónapja nyerte el a világ egyik legrangosabb innovációs kitüntetését a CASCO SPEEDairo RS fejvédője (Plus X Award dij a „fejlesztés“, „prémium minőség“ és a „legszebb design“ kategóriákban) és máris érkezik a rendkívül sikeres modell következő-megújult változata, a SPEEDairo-TC Plus.

Megjelenése egészen különleges, köszönhetően a fényes és matt borítású részek és az exkluzív fekete szín kombinációjának. Funkcionalitását tekintve szintén kivételesen sokoldalú modell, mely a „Plus“ csomagba foglalt számos hasznos tartozékkal egészíthető ki, és így minden időjárási viszony mellett hordható. A „Plus“ csomag tartalma egy négyévszakos felhasználást biztosító esővédő borítás a hideg vagy esős napokra, valamint egy multifunkcionális kendő és egy napellenző sild, melyekkel mindig az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk variálni sisakunk felszereltségét.

Időjárási viszonyok:

Ajánlott kiegészítő:

Hideg, hűvös időjárás

Négyévszakos esővédő borítás + Multifunkcionális kendő

Erős szél és/vagy eső

Négyévszakos esővédő borítás

Átmeneti időjárás

Multifunkcionális kendő

Szűrt napfény

Napellenző sild vagy átlátszó SPEEDmask lencse

Erős napfény

Sötét SPEEDmask lencse

 

A CASCO mérnökei a SPEEDairo-TC Plus sisak esetében is megtartották az olyan jólbevált technológiai fejlesztéseket, mint az érintkezésmentes AIRfit hálós illeszkedés, a 360 fokos láthatóságot biztosító fényvisszaverős MyStyle zsinórok és a rendkívül széles panoráma látómezőt biztosító SPEEDmask lencse, mely akár dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi. Ezekkel a praktikus részletekkel egészíti ki a Casco cég a legújabb SPEEDairo sisak négyévszakos felhasználhatóságát és kínál egy kiemelkedően tetszetős és egyben funkcionális fejvédőt az igényes kerékpárosoknak.

További információ: az idei évtől a SPORTIV-TC Plus és SPEEDster-TC Plus modellek is a funkcionális tartozékokkal kiegészített „Plus“ csomagban rendelhetők.

 

Sizes:
54–58 cm = M; 59–63 cm = L

Patented air guideline Patented air guideline
Helmet climate Helmet climate
Adaptive aerodynamics Adaptive aerodynamics
Double shell Double shell
Disk Fit Vario Disk Fit Vario
Multi-layer construction Multi-layer construction
CASCO-Loc CASCO-Loc
 
AIRfit AIRfit
MyStyle MyStyle
Safety Safety
Insect guard Insect guard
Closed sides Closed sides
Flip-Up SPEEDmask Flip-Up SPEEDmask
Fits with glasses Fits with glasses
Accessories

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.