Megérkeztek a TACX görgők üzletünkbe.

A TACX az otthoni virtuális edzés csúcsát jelenti.  

Sajnos egyre több az olyan napok száma, amikor még a legelvetemültebb bringások sem vállalkoznak a szabadban tekerésre.
Ha már a zord időjárás miatt a szobába kényszerülünk, akkor sem kell lemondanunk kedvenc edzésformánkról. A Tacx trénerei segítségével gondoskodhatunk arról, hogy télen se veszítsünk erőnlétünkből, vagy éppenséggel egy verseny előtt megfelelően be tudjunk melegíteni.
A célt és az igényeket figyelmbe véve három családba sorolhatjuk a gépeket -  hogy megkönnyítsük a választást, ezek jellemzőit pedig most csokorba gyűjtöttük.

Mágnesfékes trénerek

A modellek megbízható és alacsony zajszintű, szabályozható ellenállású mágnesfékekkel vannak ellátva. Mindegyik összecsukható, kis helyen tárolható, autóval is magunkkal vihetjük a verseny előtti bemelegítésre.

Ergotrénerek

Ha szeretnéd professzionális szintre emelni az edzésedet. Az alapvető, vagy minden szükséges adat megjelenítése a kormányra szerelt kijelzőn: teljesítmény (watt), sebesség, pulzus, pedálcsapásszám.

Virtuális valóság (VR) trénerek

A tökéletes edzésélmény: 3D-s virtuális környezet, ellenfelekkel, vagy valódi versenyetapokon, híres útvonalakon, hágókon felvett videók, az emelkedésnek megfelelően változó ellenállással. Ergotrénerként is használhatóak (PC mindenképp szükséges hozzá).

 A TACX görgők szinte teljes típusválasztékát megtekintheted üzletünkben.

forrás: www.neuzer.hu